Referenciák

Katalin

Nekem nagyon tetszett a színeim megtalálása. Lecseréltem a fülbevalómat és úgy festem a szemem, ahogy megbeszéltük. Azóta többen kérdezték a munkahelyemen, hogy mitől lettem "szebb". Érdekes, mert amikor rossz passzban vagyok, akkor is dicsérnek a kollégák és a vendégek.

Amióta nem hordok szürkét nem látszik rajtam negatív dolog.

Ha vásárolni megyek, sokkal gyorsabb vagyok, mert amiről tudom, hogy nem az én színem, azt meg sem fogom. Mindig utáltam ruhát venni, most pedig élvezem. 

El kell mesélnem még azt Éva, hogy a hétvégén oktatáson voltam, ahol találkoztam a tulajdonos nővel, akivel már rég láttuk egymást. Vettem egy új piros kabátot, abban mentem. Az óra végén odajött hozzám és mondta, hogy annyira jól nézek ki, hogy nem tudta rólam levenni a szemét. Nagyon örültem. Gondoltam ezt is megosztom veled.

2016.

Nelli

Van az ember életében néhány ilyen ember, aki belecsöppen az életedbe és olyan, mintha mindig ismerted volna!

Most először vártam, hogy együtt menjünk vásárolni.

Kedves Évi! Köszönöm neked, nagyon jól éreztem magam a ruhámban, amit együtt vásároltunk, azt hiszem ez a fotókon is látszik... Nagyon sokan megdicsértek, még az igen kritikus nővérem is elismerte, hogy nagyon "egyben" voltam!

2016.

Erzsébet

Ezt a tanácsadást mindenkinek legszívesebben receptre írnám fel!

2017.

Amarilla

Köszönöm a lányom nevében is a közös vásárlást! Klassz ruhákat vettetek. Reméljük ezek után ott külföldön is már majd maga is eltalál a kínálatban.

2018.Anita

Tanácsadás után mentem vásárolni és automatikusan azokhoz a színekhez nyúlok, amelyek jók nekem. 

A gardróbomat is átnéztem a megbeszélt szempontok alapján, ki is vettem azokat a dolgokat, amelyekről már tudom, hogy nem állnak nekem jól. 

A napi öltözködés is olajozottan megy, mert a találkozó óta könnyebb összeválogatni, mit mivel tudok viselni.

2019.